завжди кращі ціни
English
  • Русский
  • English
  • Українська
  • Ελληνικά

1. СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ і ЗГОДА

1.1. Персональні дані фізичних осіб-користувачів сервісу perprice.com обробляються Компанією PERPRICE HOLDING LTD, особою, зареєстрованою за законодавством Республіки Кіпр, з місцезнаходженням за адресою Республіка Кіпр (далі - Компанія). Компанія є власником Бази персональних даних користувачів perprice.com.

1.2. Розпорядником Бази персональних даних користувачів perprice.com є компанія PERPRICE HOLDING LTD, яка створена і діє за законодавством Республіки Кіпр (ця країна є учасницею Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та членом Європейського економічного простору) і знаходиться за адресою: Республіка Кіпр.

1.3. База даних обробляється компанією PERPRICE HOLDING LTD.

1.4. Ця Політика конфіденційності описує встановлений Компанією порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою сайту www.perprice.com (далі - Сайт), і пов'язаних з ними послуг і інструментів, що дозволяють користувачам реєструватися на Сайті, публікувати або переглядати в режимі реального часу вже опубліковані оголошення, використовувати інший, пов'язаний з вищепереліченим сервіс perprice.com. У всіх зазначених випадках Компанія обробляє персональні дані користувачів виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних» та Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цих документів.

1.5. Використовуючи Сайт, і/або інші пов'язані сервіси та інструменти perprice.com, Користувач надає свою згоду Компанії на обробку своїх персональних даних, таких як ім'я користувача; регіон проживання, адреса електронної пошти, контактний телефон, інша контактна інформація за бажанням користувача; ip-адреси, інші комунікаційні дані користувачів; повідомлення, листи, заяви, що передаються користувачу іншими користувачами і навпаки, а також дає свою згоду на передачу своїх персональних даних третім особам, в тому числі на передачу персональних даних за кордон, в будь-яку третю країну, в відповідності з цією Політикою конфіденційності та з Угодою користувача сервісів perprice.com.

1.6. Користувачі повинні знати, що при переході за деякими посиланнями, розміщеними на Сайті або в мобільному додатку, вони можуть бути перенаправлені до сайтів (додатків і т.д.) інших компаній за межі хостингового простору Компанії, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем Компанії. В такому випадку Політики конфіденційності сайтів і/або додатків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від користувачів цими третіми особами.

2. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ, ОТРИМУЄ ТА РОЗМІЩУЄ КОМПАНІЯ

2.1. Інформація про реєстрацію: При створенні Користувачем облікового запису на Сайті, Компанія може вимагати певну інформацію, таку як дійсна адреса електронної пошти та пароль. Обліковий запис включає в себе таку інформацію про них, як географічне розташування, ім'я та прізвище, номер телефону і супутню інформацію, в тому числі фотографії, які вони можуть завантажувати в свій обліковий запис. (Обліковий запис дозволяє користувачам зв'язуватися один з одним, щоб висловити зацікавленість в своїх пропозиціях). Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, що розміщується ними в загальнодоступних облікових записах. Користувач повинен уважно розглянути всі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію - зокрема, адресу або інформацію про місце свого точного розташування - загальнодоступною. Якщо користувач вирішив увійти на сайт, використовуючи службу аутентифікації стороннього оператора, наприклад інформацію Facebook, Компанія може отримати додатковий профіль, або іншу інформацію, доступ до якої надано такою третьою особою.

2.2. Оголошення: В рамках діяльності свого сайту, Компанія може розміщувати інформацію, в тому числі особистого і контактного характеру, необхідну для відправки повідомлень і спілкування користувачів між собою, і здійснення платежів. Вся інформація, необхідна для публікації оголошень, потрібна при створенні облікового запису. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, що розміщується ними на сайті. Користувач повинен уважно розглянути всі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію - зокрема, адресу або іншу інформацію особистого характеру - загальнодоступною.

2.3. Ігри, Реклама і Просування: У рамках операцій свого сайту Компанія може збирати особисту інформацію, таку як ім'я та контактна інформація, коли користувачі беруть участь в іграх, вікторинах та інших маркетингових акціях, організованих на Сайті або на сторонніх сайтах Компанією. В рамках діяльності свого сайту, Компанія може також обробляти інформацію, пов'язану з ефективністю рекламних кампаній, в тому числі, які оголошення були переглянуті на Сайті і на сайтах третіх осіб.

2.4. Обслуговування клієнтів: При зверненні користувачів до відділу обслуговування клієнтів, Компанія може - в рамках операцій свого сайту - збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту Користувача і отримання зворотного зв'язку при необхідності. Компанія може також зв'язатися з Користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Компанія може також збирати іншу інформацію про спілкування з Користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються Користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, що надається ними.

2.5. Веб-сайт і мобільні дані: Компанія може автоматично отримувати і реєструвати на своїх серверах інформацію з браузера користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, програмне забезпечення і апаратні атрибути, сторінки, які запитує Користувач, мобільні ідентифікатори, інформацію про використання додатка, і/або інформацію про інші використовувані пристрої або інформацію системного рівня. Це може відбуватися на Сайті або на мобільному додатку, або на сервісах третіх осіб. Додаткова інформація про те, як користувачі можуть контролювати і/або блокувати такий збір інформації знаходиться нижче в розділі 6 цієї Політики.

2.6. Інформація, отримана в результаті опитувань: Компанія може збирати і зберігати інформацію, отриману в результаті опитувань, які можуть проводитися Компанією, або залученими Компанією підрядниками - третіми особами, а саме інформацію щодо статі, віку, сімейного стану, особистих уподобань та ін.

2.7. Інформація, що додається: Компанія може також додати інформацію, законно отриману від ділових партнерів або третіх сторін, до існуючих даних Компанії про своїх користувачів.

2.8. Інформація, доступна з профайлів користувача в багатокористувацьких Інтернет-платформах (соціальних мережах): Реєструючись на Сайті, або здійснюючи вхід на сайт за допомогою служб аутентифікації соціальних мереж, Користувач надає Компанії згоду на збір і обробку інформації, що розміщена у відповідних профайлах в соціальних мережах, а також на публікацію у відповідних соціальних мережах відомостей про дії Користувача на Сайті і/або в мобільному додатку.

Інформація, яку Компанія не збирає і не обробляє:

Компанія не збирає і не обробляє персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, і подібну інформацію.

3. IP-АДРЕСА, КУКІСИ (COOKIES) І МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ

3.1. В рамках діяльності свого сайту, Компанія може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як кукіс (кукі, cookies), пікселі (pixels), і локального сховища.

3.2. Кукіс (COOKIES) - це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої.

3.3. Пікселі (pixels) - невеликі цифрові зображення, які є частиною кодів на веб-сторінках, що дозволяють іншому серверу виміряти перегляд веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies). Код відстежує чи і коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати, що користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Сайту.

3.4. За допомогою кукіс (cookies), веб-сервер може зберегти, наприклад, уподобання і налаштування на комп'ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої (пристроях), яке потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні. Або, інакше кажучи, файли кукіс (cookies) служать, крім іншого, щоб зробити використання Сайту зручнішим, таким чином, наприклад, щоб Користувач не повинен був повторювати процес входу в систему при наступному візиті. Компанія використовує як постійні, так і сесійні куки. Постійні куки залишаються на комп'ютері Користувача протягом більш тривалого періоду часу, а сесійні куки автоматично видаляються при закритті вікна браузера.

3.5. Компанія може дозволяти третім сторонам, таким як постачальники рекламних та/або аналітичних послуг, збирати інформацію, використовуючи ці типи технологій безпосередньо на веб-сторінці Сайту або мобільного додатка. Дані, які вони збирають, підлягають охороні відповідно до чинних Політик конфіденційності цих третіх сторін.

4. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Для надання своїх послуг Компанія може використовувати інформацію, яку Компанія збирає і розміщує, для наступних цілей:

4.1.1. забезпечення обслуговування клієнтів, в тому числі для створення і управління обліковими записами користувачів, вирішення технічних труднощів і доступу до різних функцій;

4.1.2. адаптація пропозицій і досвіду, в тому числі реклами на своїх сервісах або сервісах третіх осіб;

4.1.3. контроль загальної та індивідуальної активності користувачів, такої як пошук за ключовими словами і активності по публікаціях оголошень, а також для управління трафіком на Сайті;

4.1.4. зв'язок з нашими користувачами, в тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку;

 

4.1.5. проведення науково-дослідницької та аналітичної активності з метою поліпшення нашого сервісу; і

4.1.6. забезпечення дотримання Правил користування сервісами perprice.com, включаючи боротьбу з шахрайством і образами;

4.1.7. оцінка деяких факторів особистої інформації, зокрема, для аналізу і прогнозування особистих уподобань, інтересів, поведінки або місцезнаходження.

4.2. Компанія буде зберігати ваші персональні дані настільки довго, наскільки це необхідно для досягнення цілей, заради яких вони зібрані, в тому числі для виконання будь-яких юридичних, бухгалтерських або звітних вимог.

Для визначення відповідного періоду зберігання Компанія враховує обсяг, характер і чутливість персональних даних, потенційний ризик заподіяння шкоди від несанкціонованого використання або розголошення ваших персональних даних, мету, з якою Компанія обробляє ваші персональні дані, а також чи може Компанія досягти цих цілей за допомогою інших засобів, і відповідні юридичні вимоги.

У разі виникнення питань щодо періоду зберігання даних, будь ласка, зв'яжіться з нами через форму зворотного зв'язку.

5. ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

5.1. Компанія може ділитися інформацією, яку вона збирає, з афілійованими особами (компанії, що діють на основі загальної), розташованої в будь-якій третій країні. Ці компанії можуть тільки обробляти і використовувати отримані персональні дані в цілях, зазначених у п.4 цієї Політики Конфіденційності. При цьому передані дані залишаються предметом цієї Політики Конфіденційності.

5.2. Компанія не надає особисту інформацію користувачів не афілійованим особам, за винятком випадків, коли на те є відповідний дозвіл користувачів, або при наступних обставинах:

5.3. Компанія може використовувати сторонніх постачальників послуг для надання деяких складових своїх послуг, в таких випадках постачальники не мають повноважень використовувати отримані за допомогою Сайту Компанії персональні дані інакше, ніж для надання послуг Компанії, а самі персональні дані є предметом цієї Політики Конфіденційності.

5.4. Компанія залишає за собою право відповідно до вимог законодавства обмінюватися інформацією з приватними особами та державними органами в наступних цілях:

• боротьби з шахрайством та зловживаннями на Сайті;

• розслідування ймовірних порушень закону або боротьби з будь-якими іншими ймовірними порушеннями Правил користування сервісами perprice.com Користувачами.

5.5. Компанія може надавати персональні дані користувачів на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог законодавства, в тому числі відповідно до ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.

5.6. Відповідно до Політики конфіденційності, Компанія зобов'язується не передавати в оренду або продавати будь-які персональні дані Користувача. У разі якщо бізнес Компанії або частина цього бізнесу будуть продані або реорганізовані, і Компанія передає всі, або майже всі свої активи новому власнику, то персональні дані користувачів можуть бути передані покупцеві, щоб забезпечити безперервність обслуговування Сайту.

5.7. Компанія може передавати певну знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або вповноваженим дослідникам з метою кращого розуміння, яка реклама або послуги можуть зацікавити користувачів, поліпшення загальної якості та ефективності послуг на Сайті або сервісу, або для забезпечення свого вкладу в наукові дослідження, які, на думку Компанії, можуть приносити великі соціальні блага.

5.8. Компанія може передавати інформацію, яку вона збирає, третім особам, які надають послуги Компанії, з метою проведення досліджень, або надання сервісів Користувачам, при цьому дані, які передаються, є предметом цієї Політики конфіденційності, а залучені треті особи не мають права використовувати отриману інформацію інакше, ніж для надання послуг Компанії.

5.9. У випадках передачі персональних даних, передбачених цим розділом 5 Політики конфіденційності, питання інформування Користувача про передачу його персональних даних залишається на розсуд Компанії.

6. КОРИСТУВАЦЬКИЙ КОНТРОЛЬ

6.1. Доступ, Виправлення і Вилучення: Користувачі, які створили обліковий запис, або розмістили оголошення на Сайті, можуть отримувати доступ, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають. Користувач несе відповідальність за точність наданих даних, або повідомлень на Сайті. Якщо обліковий запис Користувача був створений через провайдера ідентифікації (наприклад, Facebook Connect), Користувач може також відключити або змінити дані облікового запису через налаштування провайдера ідентифікації (наприклад, на facebook.com). Розміщена інформація може бути змінена або видалена в особистому кабінеті користувача "Мій профіль" на веб-сторінці Сайту, або в додатку. Компанія може припинити обробку персональних даних Користувача в разі отримання письмового повідомлення Користувача про відкликання згоди на обробку персональних даних.

6.2. Вибір зовнішніх осіб: деякі зовнішні суб'єкти, що діють на сайті, наприклад, Google Adwords, дозволяють користувачам відкликати свою згоду на збір і використання своїх даних для реклами на основі активності користувачів. Для отримання більш детальної інформації та можливості вибору, будь ласка, відвідайте http://www.networkadvertising.org.

6.3. Кукіс (Cookies): Більшість основних комп'ютерних (десктопних) і мобільних веб-браузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи управління, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати установку Кукіс (Cookies) на ваших системах. Зверніть увагу, що відключення Кукіс (Cookies) щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) і інших доменів (сайтів, пов'язаних з відвідуваними) може привести в деяких випадках до обмеженої функціональності цих веб-сайтів.

6.4. Інші права користувачів в зв'язку з обробкою їх персональних даних Компанією:

6.4.1. знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить персональні дані користувачів perprice.com, її призначення та найменування, місцезнаходження власника і розпорядників персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим користувачами Сайту особам, крім випадків, встановлених законом;

6.4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані користувачів Сайту;

6.4.3. на доступ до своїх персональних даних;

6.4.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються або зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

6.4.5. пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки персональних даних;

6.4.6. пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни або знищення персональних даних власником і/або розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

6.4.7. на захист персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію;

6.4.8. звертатися зі скаргами на обробку персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

6.4.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

6.4.10. відкликати згоду на обробку персональних даних;

6.4.11. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

6.4.12. на захист від автоматизованого рішення, що має для користувачів Сайту правові наслідки.

 

7. БЕЗПЕКА

7.1. Вся інформація, яку ми збираємо, в розумних межах захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використанню даних. Афілійовані з Компанією особи, надійні партнери і незалежні постачальники послуг зобов'язуються використовувати отриману від Компанії інформацію відповідно до наших вимог до безпеки і цієї Політики Конфіденційності.

8. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ

8.1. Ця Політика конфіденційності була останній раз оновлена 04.02.2019 р. Компанія може оновлювати цю Політику конфіденційності час від часу, нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому пункті адресою, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. Чинна редакція Політики конфіденційності завжди знаходиться на сторінці за адресою https://perprice.com/uk/privacy-policy.html

8.2. У разі якщо Компанією були внесені будь-які зміни в Політику конфіденційності, з якими Користувач не згоден, він зобов'язаний припинити використання сервісів Сайту. Факт продовження використання сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики конфіденційності.